Ridestøvler

Som rytter bruger man mange timer i stalden og til hest og derfor er det vigtig at have godt og holdbart fodtøj.

Lange ridestøvler er en engelsk ridetradition. De lange ridestøvler fås i læder eller kunstlæder for at opfylde alles smag og budget

Vi har lange ridestøvler i forskellige materialer og mærker. Fælles for dem er, at det er ridestøvler vi har gode erfaringer med, både med hensyn til kvalitet og pasform.

Vores lange ridestøvler fås fra størrelse 31 og går op til størrelse 46.

Et par gode lange ridestøvler kan fuldende hele dit look. Derudover er der til de fleste stævner et krav om lange ridestøvler, eller, som alternativ, et par korte ridestøvler med leggings eller chaps til.

Den lange dressurridestøvle er ofte mere stiv end den korte og denne type støvle vil derfor støtte ekstra godt op om ankler og ben

Læderridestøvler

Hos os finder du de helt rigtige læderridestøvler, uanset hvilken form for ridedisciplin du udøver. Vores læderridestøvler er fra det svenske firma Mountain Horse, som udvikler deres støvler og beklædning i samarbejde med med professionelle ryttere og designere, med stor viden inden for faget.

Syntes du det er svært at finde den støvle der passer dig bedst?

Vi har et bredt udvalg læderridestøvler, hvor der er sat fokus på at vi alle har forskellige ben og fødder. Uanset om du har brede, tynde eller korte lægge finder vi den rigtige model til dig. Hos os finder du modeller med ekstra vidde, ekstra smalle skafter og forskellige skaftehøjder. Vi har også modeller med elastik og lynlås for god pasform. Et udvalg af vores ridestøvler er designet med stødabsorberende hæle, skridsikre bunde og faste tåspidser.

Uanset hvilken rytter du er, har vi smarte modeller til dit behov.

Støvler til voksende børn

Som forældre til ryttere kender man garanteret godt dilemmaet i, at man gerne vil have de rider i noget ordentligt fodtøj, men de vokser som ukrudt, og derfor kan det være en udskrivning at sørge for støvler til dem. Mountain Horse har taget hånd om dette dilemma, ved at lave 2 støvleserier, som dækker over hele 2 skostørrelser. Det vil sige, når junior vokser ud af støvlen, så har den lang levetid endnu! Dette har de så smart gjort ved at forsyne skaftet med en god stærk elastik omkring lynlåsen, så den har meget plads at give af, uden at skaftet bliver sjasket og for stort, og derudover ligger der nede i støvlen en kile i hælen. Fjern den, og støvlen er et nummer større. Genialt, synes vi. De to støvleserier de har lavet, er Sovereign Young og Veganza Young, og begge støvler findes i 2 bredder.

Tilbehør til dine støvler.

Få dine læderridestøvler til at holde længere med lækre plejeprodukter og beskyttende tasker. Pas ekstra godt på dine fødder med vores udvalg af indlægssåler. Vi har støttende, stød og svedabsorberende såler. Vi har også lækre lammeskindssåler til de lange kolde vintre. Se vores lækre udvalg under tilbehør.